Laurii de sodiu

Când ATH: A06AG11

Caracteristică

Ea reprezintă amphiphile, utilizate în producerea majorității detergenților, șampoane, pastă de dinți, cosmetice spumă.

Cerere

Folosit ca o industrie de detergent puternic, Farmacologie, Înfrumusețare. Cele mai frecvente tensioactiv. Acesta include majoritatea formulărilor curățare, inclusiv, multe pastele de dinti, șampoane, deoarece oferă o spumare ieftină și eficientă și curățare.

Efecte de sănătate

Acesta aparține iritant, dar nu cancerigenă.

Laurii sulfat de sodiu poate degrada serios problemele de piele, la pacientii cu dermatita atopica.

Ca o componentă de pasta de dinti poate provoca stomatită și apariția AFL. Folosind pasta de dinti fara sulfat de lauril de sodiu poate reduce ulcer.

Afiseaza, laurii sulfatul de sodiu, care irita pielea doar cu expunere prelungită (mai mult de o oră).